Vos
poèmes

Poésie Française : 1 er site français de poésie

Vos<br>poemes
Offrir
ce poème

Mohand-Raschid SEKARNA

Cix muhend ul Hucin

A cix muhend ul hucin
Ighuragh zman ur knsin
Tdjid aghd agerruj ur i fennu.

Am kecc wlac sin
Xas medden ccoren tismin
Lfen ik ifaz irennu.

Tsefrad fumeghbun meskin
Fsawen dasif i ti gwin
Ihekku lghevnis i yillu

Daghen wid irwan lhif
3acen f-rebi besif
Tudert nsen tga asaru

Nhsa awal ik duzyin
F zman agi ur nfrin
Ger wlac d se3u

Tajmilt ilaq ak tteren
Fawal akw dnid iwulem
Sghursen la n ttraju

Ak i3fu rebbi a cix lhucin
Isefra ynek trebbin
Wi nhafen s yisen adi sefru.