Vos
poèmes

Poésie Française : 1 er site français de poésie

Vos<br>poemes
Offrir
ce poème

Jean-François FABRE

Tous ces beaux moments passés

Dear Netania,

Do you see all these butterflies? 🦋
as wonderful as all those moments
we passed by your side: They will fly
from me to you, révélant ce sentiment

si beau, teinté d’une certaine fierté
mais surtout beaucoup de bonheur
et de joie, celle de t’avoir rencontrée
si peu de temps j’ai vu toute ta valeur!💕

so hard to write a poem in your language
and so much to tell you, I will write to you
at greater length, a such a beautiful image
you left us in just 3 months, et voilà tout!

With all my affection,
Jean-François