Vos
poèmes

Poésie Française : 1 er site français de poésie

Vos<br>poemes
Offrir
ce poème

Cathiana RENE

Ti Soufri

Nap cheche ki jan ki mannyè
Poun met lanmou sou la tè
Epi la pousyè ap manje tè
Zannimo fin dechèpiye syèl

Dlo ap bouyi
Poul tann diri
Pitit ap cheri manmi
Epi nan kizin nan se ti soufri
Kap kriye kap jemi

By: Cathie La Poetesse