Vos
poèmes

Poésie Française : 1 er site français de poésie

Vos<br>poemes
Offrir
ce poème

Aventin Adrien

Contemplation

You are so beautiful. How many words should I use to describe your eyes? How many poems should I utter to explain the way you kiss? How many books should I write about the ways we make love?